Rólunk ACED

A Bukarest központjában található fordítóirodánk lelkes csapatának tagjai hivatásos, magasan képzett szakfordítók, akik számottevő informatikai készségekkel is rendelkeznek. Mindezt a tudást egyetlen egy cél érdekében mozgósítják minden alkalommal: hogy a legjobb minőségű fordítást biztosítsák számodra.

Több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező, 40 fős fordítói és nyelvészcsapatunk célja annak biztosítása, hogy ügyfeleink világszerte kommunikálni tudják értékeiket és sikerüket

Meggyőződésünk, hogy a kiváló minőségű fordításokat kizárólag úgy lehet biztosítani, ha szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel. A szoros partneri viszony ápolása vitathatatlanul hozzájárul bármely projekt sikeréhez.

Ez az egyik oka annak, hogy folyamatosan igyekszünk minél többet megtudni ügyfeleinkről és szakterületükről. Ugyanakkor mindig nyitottan hagyjuk a kommunikációs csatornákat a fordítási projektek rendszeres naprakésszé tétele és felülvizsgálata érdekében is.

Úgy gondoljuk, hogy szolgáltatásaink minőségi színvonalának folyamatos emelése érdekében elengedhetetlen az ügyfeleink visszajelzésének meghallgatása

Ha olyan fordítói csapatot keresel, amely magas színvonalú fordítást képes biztosítani számodra rövid idő alatt, több mint 25 nyelvre, akkor jó helyen jársz.

Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy a lehető legelőnyösebben megvalósítsuk a ránk bízott fordítási projektet.

Hívj minket, vagy küldj egy e-mailt, és mondd el, hogy miben segíthetünk!

Az ACED fordítóiroda mindig szívesen meghallgat, és örömmel biztosítja számodra a lehető legmagasabb minőségű fordításokat!