Tökéletes kommunikáció, egy évtizedes tapasztalat

Szakfordítás | Műszaki fordítás | Hiteles fordítás | Hivatalos fordítás | Lektorálás

Traduceri-Bucuresti-ACED

Ha értékeidet és sikereidet világszerte kommunikálni szeretnéd, akkor mi szakfordításainkkal támogatni tudunk. Az általunk készített fordítások mind a szakterületed, mind pedig az ügyfeleid és üzleti partnereid sajátosságait messzemenően figyelembe veszik.

Több mint 25 nyelvre vállaljuk az általad küldött megbízások fordítását és szoftverlokalizációját. Az általunk vállalt nyelvek a következők: angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, bolgár, ukrán, magyar, macedón, horvát, cseh, szlovák, szlovén, lengyel, svéd, norvég, holland, török, görög, portugál stb., az összes lehetséges forrás- és célnyelvi párral.

Az ACED Fordítóiroda több mint 40 szakfordítóból és -terminológusból álló csapata folyamatosan a rendelkezésedre áll, és biztosítja üzeneted tökéletes továbbítását.

Csapatunk minden egyes tagja bizonyos területekre szakosodott, és egy adott ügyfélkört szolgál ki. Ezáltal sikerül biztosítanunk a sikeres együttműködés alapvető összetevőit: az embereket, a szakterületet és a helyet. Mi több, erre az előnyre hosszú távon is alapozunk, ami lehetővé teszi a következetes együttműködést.

Ehhez hozzájárul a forrásszöveg üzenete és jelentései, valamint a fordítás tökéletes hasonlósága is. Az általunk készített fordítások megőrzik a forrásszöveg eredeti formátumát és a szövegben található grafikonokat, ábrákat, fényképeket és illusztrációkat.

Biztosak vagyunk benne, hogy csapatunkban meg fogod találni a szakterületednek megfelelő és a fordítandó, illetve lokalizálandó szöveg szempontjából tökéletes fordítót.

Szakfordítási és szoftverlokalizációs szolgáltatásaink széles kínálata nagyszabású projekteket foglal magában a műszaki, orvosi, jogi, közgazdasági, gépjárművekkel kapcsolatos, informatikai és más fordítások területéről.

Díjmentes házhozszállítás

Magasfokú kényelmed érdekében a legrövidebb idő alatt díjmentesen eljuttatjuk székhelyedre az általad rendelt fordítást.

Ezáltal is hosszú távú és állandó fejlődésre építő együttműködés kialakítására törekszünk, amelynek keretében folyamatosan alkalmazkodunk az általad támasztott követelményekhez és akár azok időbeni változásaihoz is.

Szakfordítás | Műszaki fordítás | Hiteles fordítás | Hivatalos fordítás | Lektorálás